23 June 2004

Det är skoj nästan jämt

Har hittat en ny leksak till min blogg. En väderflicka! Vill jag nu veta vad det är för väder ute slipper jag dra ifrån gardinerna (läs: dra ner de flaggor jag satt upp som skydd för solen i mina gardinlösa fönster) utan kan slå på datorn istället. Och så får ni se hur jag har det hos mig. Åh så skoj.

Behöver allt som är skoj nu. Kollade mina senaste tentor idag och visserligen fick jag högsta betyg i kriminologi men jag misslyckades totalt i juridiken. Jag fattar det inte, jag som tyckte jag behärskade hela klabbet... Ska till uni imorgon och ta en titt på det där pappret. Det måste vara nåt som är galet... Trodde faktiskt på AB (problemet på tentan var ju att jag kunde skriva för mycket) och tänkte att skiter det sig ordentligt så får jag Ba, men B... hur i hela... Jag är i chock.

Vilket är ett steg framåt. När jag fick beskedet var jag på väg att lägga mig på spåret. Kändes som om livet var slut. Jag behövde AB på den här kursen. Nu får jag skriva en uppsats som inte är av denna världen - och se till att den är 20p istället för 10. Fan också, jag behöver inte mer press just nu!

Ah, nu är det dags för mer skoj. Bästa sättet att kväva en depression är att se till att man inte har tid för den. Heja Tjeckien! Och heja Holland!

No comments: