28 June 2004

Blandat småblogg

Min väderflicka är rolig. När det regnar och är +13 har hon t-shirt men när solen skiner och det är +19 tar hon på sig en kofta. Pucko.

Har ni sett reklamen om att alla i världen inte har vatten, så Ramlösa och någon golftävling stödjer något vattenprojekt? Är det bara jag som tycker rösten låter som Stellan Skarsgård? Någon som vet om det är han?

Hm, på tal om reklam saknar jag den där Ewan McGregor talar om barnsjukhus i Skottland och vill att vi ska stödja dem. Så fin... reklam är bäst på bio. :-)

På tal om Skottland - jag har bergsabstinens! Imorgon knallar jag uppför Väsjöbacken tamejtusan. Tänkte om det fanns ett berg i närheten av Stockholm som man kunde göra en dagsutflykt till, men jag kollade i kartboken och man måste ju köra ända upp till Sundsvalls breddgrader om man ska ha något över 700m. Nu tar jag snart ett customer service jobb bara för att få flytta någon gång. Synd att det inte ligger en storstad i Jämtland, då hade jag kunnat flytta dit istället.

På Ki-jympan idag började jag med att slåss med Aragorn (jäklar vilken upper-cut han fick!), sköt pilbåge med Legolas och avslutade med gängslagsmål mot Capulets (vi vann). Utan fantasin hade det nog bara varit ett dödsjobbigt pass.

Funderar nu på att gå ut på balkonen och läsa, men jag vet inte vilken av de fyra böckerna jag vill läsa som jag ska börja med. Medan jag tar detta tuffa beslut lyssnar jag och väntar på att tejpen ska lossna och flagg-gardinen åka ner.

Där åkte den ner.

Ibland har man bara händerna fulla.

No comments: