19 June 2004

Dagen efter...

Jag är extremt billig i drift. Några öl och jäger och jag är "backdrunk" för att citera en arbetskollega. Aldrig har väl 5 timmar sniglat sig fram så långsamt på jobbet. Men det stämmer att man blir mer känslig dagen efter; så där högt brukar inte apparaten pipa, så där många skrikiga ungar brukar inte komma och var sjutton kom alla jobbiga pensionärer ifrån!

Som jag bloggade inatt så anser jag att vi hade jordens röta igår vid 1-1 målet. Det tycker såklart inte alla. En riktigt bra spelare har tur och i en sådan flax- och reflexsituation som igår är det mer tur än skicklighet inblandat. Jag älskar spelare med tur. Men några jäkla proportioner får det väl finnas!

De italienska fjollorna gråter väl floder nu. Hela världen är orättvis och spelar vi oavgjort på tisdag så stampar väl jättebebisarna i golvet och plutar med munnen: "Nu är inte vi mä!"
Nej, precis.

Upptagen av att rädda världen som jag var (trodde aldrig jag skulle komma ur labyrinten i Forest Temple...) så missade jag att Holland - Tjeckien hade börjat. Kom in precis när Holland gjort 2-0. Vilken kanonkul match det var! Fast jag får nog hålla mig ifrån min holländska kompis M ett tag... snacka om att jag förde otur med mig... ska nog INTE kolla på deras match på onsdag. Men det blir svårt att hålla sig ifrån den thrillern!

Nu ska jag kolla på Den Blå Lagunen och se om den är så bra som jag fått för mig. Har funderat på att köpa DVDn i snart ett år men alltid prioriterat bort den. Kan nämligen inte komma på om det var den eller Det Stora Blå som var min favorit...

No comments: