2 January 2005

Femman v. 53

1. Vad är du mest nöjd med från 2004?
Hm, det var svårt.... Höjdpunkten var ju att få se Judi Dench på teaterscen i London, men av sådant jag själv åstadkommit (det där var ju en present) så... Inte mycket, faktiskt. Att jag tog mig i kragen och började fäktas kanske. Shit, det här har verkligen varit ett uselt år.
2. Vad är du mest missnöjd med?
Jaa du, att jag låtit uppsatsen rinna iväg, det totala jättemisslyckandet i International Criminal Law, att jag inte hittat ett jobb, att jag fortfarande inte flyttat till Skottland... Det är nog jämnt skägg mellan dessa.
3. Har du någon speciell ceremoni på nyårsafton, t ex vid tolvslaget?
Njae, de gånger då jag ser "ring, klocka, ring" så brukar jag faktiskt stå upp med ett finglas i handen hela stunden. Det blir lite högtidligt då. Annars är väl min ceremoni att hela dagen gå runt och tänka igenom året som gått. Jag blir alltid förvånad över hur mycket jag hunnit glömma.
4. Avlade du något nyårslöfte i år? Vad? Varför inte?
He, he, jag brukar inte ge nyårslöften (tycker det verkar fånigt att pressa fram löften på kommando) men i år slog jag på stort, bara för skojs skull: jag lovar att äta onyttigt och parta minst en gång i månaden. Någon gång ska man väl kunna hålla vad man lovat!
5. Vilket är ditt bästa nyårsminne? Ditt sämsta?
Jag tror mitt bästa är förra året när jag var med Mia och Jenny i Edinburgh. Även om festen blev inställd så var förfesten (jäger-mama!) och kramkalaset på Princess Street kanonskoj. Jag njöt av varje sekund. Mitt sämsta är nog den gången då jag lessnade på allt och tillbringade hela kvällen på stan. Käkade på ett jäkla McDonald's och på tolvslaget stod jag på Fridhemsplans t-baneperrong. Det var riktigt misslyckat.

Femman finns här.

No comments: