20 January 2005

Första utlandsresan 2005 går till...

Bokat. Klart. Sent den 7 Februari åker jag (hem) till Glasgow igen. Nä, nä, jag ska inte flytta, än, men då tänkte jag ge folk en chans att intervjua mig. Ah, känner mig som en megastjärna... Jag stannar till den 10:e och hoppas så jag kallsvettas att någon vill träffa mig då! Har skyfflat iväg 8 ansökningar idag och hoppas fortsätta i samma stil. Min förhoppning är en intervju per dag. Realistiskt?

Vafan, jag har inte tänkt på att en del nog vill ses två gånger. Hm... Äh, det problemet löser vi då.

Det är tre veckor dit och de som nu söker folk ASAP kommer nog inte vilja vänta, men det borde ju dyka upp ASAP:are längre fram också. Och då ligger jag rätt i fas. :-)

Flyget (Ryanair såklart) gick på 390 spänn med kreditkortskostnad och hela kittet. Lika mycket som bussresorna till/från Skavsta och Prestwick går på. Helt ok. Vad som däremot kommer bli en extrem prövning är att jag förutom första natten (vad som är kvar på den) kommer att behöva bo på... håll för ögonen, Mia... Blue Sky Hostel! (Läs lite om skräcken här .) £8 istället för £14 är en prisskillnad jag inte har råd att bortse ifrån. Jag får hoppas att backpackers håller sig borta i regniga Februari. Visst, kläderna kommer garanterat lukta rök, men så slog det mig att vi är i Glasgow - rökarnas huvudstad(?) - så alla luktar ju rök. Har jag tur smälter jag bara in i gänget...

Hur som helst, oavsett om jag ska gå på intervjuer eller springa runt och kolla efter jobblappar i skyltfönstrena den veckan så ska det bli himla härligt att trampa runt på de där gatorna igen. Jag kommer inte kunna shoppa så mycket som en rea-DVD, men jag ser sååå fram emot att åka.
Jag ska till Glasgow.
Hi, hi.

No comments: