26 December 2004

Femman v. 52

Veckans femma tar ett retrospektivt sikte på julen.

1. Hade du en god jul?
Ja, det hade jag faktiskt. Förutom två smärre undantag och avsaknaden av snö så kunde den inte vara mycket bättre tror jag. Det var mycket skoj, skratt och mys i vårt hus på julaftonen.
2. Vad tyckte du om årets julvärd? Är det viktigt vem det är?
Jomen den där Kirchberg var väl ok. Inte vet jag. Ärligt talat bryr jag mig inte, vem som helst kan väl berätta en anekdot och tända ett ljus, det är ju inte precis "Ring klocka ring" vi talar om. Men så ser jag ju bara värden den där minuten före Kalle också, sedan ser jag ingen tv mer.
3. Bästa julklappen, varför?
Hm... Rent personligt är det dött lopp mellan de fantastiskt snygga skålarna jag fick av mormor och morfar (för att de just var så fantastiskt snygga) och halsbandet och armbandet jag fick av min syster, för de var otroligt tjusiga, blev kär direkt.

Kvällens bästa julklapp var nog "spindeln" med 5 paket i ett snöre, som vi fått av min syster som behövde jobba hela dagen. På rimmet skrev hon något om att när vi öppnade paketet så skulle det vara som om syrran var där. Vi körde "ett, två, tre, riv och slit" och öppnade samtidigt. Alla fick varsin teddybjörn. Det var kul!
4. I Sverige firas ju julaftonen, så vad gjorde du på juldagen?
Som alltid; jobbade. Bra pengar.
5. Bandy, hockey eller rea; vad gäller på annandagen?
Jaa... nu har jag väl bara varit på bandy en annandag i mitt liv så det brukar vara hockey som gäller, och så kollar jag igenom resterna på rean någon annan dag. Men i år så jobbade jag även idag, så jag tänkte på pengarna jag sparade istället.

No comments: