27 October 2004

00:56 - piiip

Dumdedum... så pjåkigt ser det väl inte ut? Tja, jag har inte en aning om vad jag gjort, men... Och inte tror jag att jag gjort det jag tänkt att göra eller vad jag började göra igår. Eller förrgår var det, va? Men... dumdedum... Lite Red Bull och så KAN man inte gå och sova, ens när man inte vet vad man ska skriva mer. Är det där en vetenskaplig analys? Ha! Säkert. Hm, behöver fler fotnötter. Hur sjutton ska jag kunna referera till 3 av de 6 artiklarna när INGEN av dem berör mitt område? Jag vet inte ens vad jag berör, förresten. Av de 3 förslagen på ämnen så har jag nog skrivit... nr 4. Accepterar de den här analysen som vetenskaplig ska jag banne mig stå på händer. Ett kul tankeexperiment. Visst. Vetenskaplig studie. ...eller hur. Vad ÄR det i en Red Bull förresten? Borde inte det ha gått ur kroppen nu? Eller tror jag bara att jag är döpigg för att jag druckit den? Och fortfarande rapar. He, he, jag borde ta upp det där exemplet med servitrisen som tror att hon är skådespelerska och så hoppas att klassens servitris får opponera på mitt paper... he, he. Nä. Vad pinsamt om hon förstår piken. Fast jag behöver aldrig träffa henne mer igen, sen... Ahmenshit, skulle man ta upp nackdelarna med metoderna också?! Vafan, hur ska DET få plats nu då? Hm, jag ska nog öppna en ny blogg. "Värdelös vetenskap", eller, "Förena nytta med nöje". Så kan jag sitta och göra kriminologiska analyser av filmer och pjäser tills jag trillar av pinn. Det är ju skoj, ju! Hm... Dumdedum... Ska nog fixa lite fotnötter nu. Innan Red Bull slutar verka.

Uppdatering 01:20 PM: Det är uppenbart att jag inte ska ha internetuppkoppling när jag är speedad på Red Bull. *skratt* Vilken jäkla smörja! Det värsta är att jag mailade en stackars bekant ett, om möjligt, ÄNNU mer svamlande mail efteråt... Detta inlägg får vara kvar ENBART som en påminnelse och en varning! Till mig själv, alltså.

F ö satt jag uppe till 3, gick upp igen kl 9 och har precis bestämt mig för att det får vara nog nu, så nu har jag mailat kaoset till lärarna. Och jag är urförbaskad. Vi har ju fått lära oss exakt alltihop på egen hand. De slängde åt oss en bok, som inte ens tog upp min analysmetod, och 6 artiklar, som inte var relevanta för mig, och så får vi lära oss på egen hand! I mitt fall fick jag ju dessutom ge mig ut och leta min egen "kurslitteratur". Det här hade jag kunnat göra på fritiden. Varför går man kursen, för? Men, tjoho, nu är den över! (ja, tills kompletteringen efterfrågas förstås, hm...)

No comments: