27 October 2004

Bygga på två sätt

På andra sidan vägen håller man på att bygga nytt. Under flera dagar har gubbarna monterat en jättestor lyftkran. Jag måste erkänna att jag är lite orolig, för om gubben i hytten får spatt så slår banne mig armen i vårt hus om han svänger hela varvet runt!

Igår stod jag i köket när jag såg armen komma farande med två gubbar stående på den. Herregud, de befann sig ju minst 3-4 våningar ovanför mig! Så började gubbarna vinka och säga "hej, hej" till några som stod på en balkong. Det var då det slog mig; fasen vad synd att jag inte bodde på den våningen. Jag hade faktiskt bryggt kaffe och gått ut med en bricka på balkongen nästa gång de kom farande - bara för den roliga sakens skull. Jag menar, snacka om oväntat besök...

F ö håller jag på att bli lite halvknasig på folk som registrerat en bloggadress men inte använder den. En av dem skrev ETT inlägg år 2001 (som säger "hi, sweetie, how are you doing?") och det är allt som finns. Att blogspot inte kan rensa bland inaktiva bloggar. Jag menar, den är ju uppenbart inte levande. Och jag vill ha namnet. Joo, funderar på lite ändringar, dela upp i en mer seriös och en mer personlig del. Tror det vore bra på flera sätt. Nu har jag ju testat det här ett år och vet lite mer hur man kan använda bloggen. Min seriösa del vill jag nämligen "stå" bakom, men min privata vill jag ska vara anonym, så jag kan fortsätta avreagera mig. :-) Återkommer.

No comments: