21 November 2004

Blogg från sjuksängen

Fortfarande förkyld och jäklig, så jag orkar inte göra något vettigt. Jag har bara suttit och mailat hela dagen. Är det normalt att det tar två timmar att skriva ett mail? Dessutom har jag filosoferat över hosta. Om man hostar och nyser samtidigt, sprängs hjärtat då?

Det planeras ett nytt häkte i centrala Sollentuna och i DN idag kunde man läsa att de boende i närheten är oroliga över det. Häktet ska byggas där det förut stod en skola och det finns väl sisådär åtta-tio hyreshus i dess närmsta närhet. Låt mig säga så här; jag tror inte det kommer vara lika mycket inbrott och skadegörelse på häktet som det var i den skolan...

Nä, nu orkar jag inte anstränga mig längre. Jag svarar på Femman innan jag återgår till att kolla på The Incredibles. Hade jag varit frisk hade jag nog orkat se den i ett streck, men nu får det bli en serie i tre delar. Eller fyra.

Föreställ dig att jag flyttar in hos dig...

1. Vad är det första jag troligen skulle irritera mig på hos dig?
Det beror på om du är perfektionist, då skulle du irritera dig på att jag dammsuger max varannan vecka. Annars kanske det skulle vara mitt datorknatter till långt in på nätterna.
2. Vilken av dina ovanor/egenheter skulle jag först börja tycka är lite gullig?
Jag hoppas du tycker det är gulligt att jag pratar inte bara med mig själv men med saker runt omkring mig också. Annars har vi ett problem...
3. Vad skulle jag få lyssna på till frukost?
Rix FM. Enbart. Jag pratar inte före frukost.
4. Vad skulle jag aldrig hitta i ditt kylskåp?
Lever! Och rostbröd, det ligger i frysen.
5. Du är i ena rummet, jag är i rummet vägg i vägg, pruttar du?
Det blir allt en smygare tills jag vet om du är ok med öppna spjäll.

No comments: