14 November 2004

Trött och groggy svarar jag på Femman

Tro't eller ej, men jag vaknade halv tre i eftermiddags. Kan ju ha att göra med att jag inte gick till sängs förrän halv sex imorse, förstås... Var på fest hos Steffanie igår (kanontrevligt, tjejen!) och hon introducerade mig till bloglines (japp, så mycket novis är jag) så inatt försökte jag utforska den lite närmare. Gick sådär, man måste nog vara lite piggare... Men nu när jag dels kan den, dels klurade ut hur man anmälde sig till bloggkartan häromdagen och Steffanie lyckades förklara RSS för mig(!) så känner jag mig mäkta stolt. Ha, det finns en liten datanörd gömd inom mig, trots allt!

Idag debuterar förresten Femman. Och innan jag tvingar iväg mig till fäktningsträningen (undrar hur huvudvärken påverkar den, då...) så ska jag väl ta och svara på frågorna också.

1. Vilken artist/grupp har du flest skivor av i din skivsamling?
Uj, pinsamt... med tanke på att jag fixade alla LP's som tonåring och dessutom har samlingsboxarna så måste svaret bli Tomas Ledin... Om Midnight Oil kunde snabba på så kanske det blir de vad det lider.
2. Vilken författare har du flest böcker av i din bokhylla?
Jan Guillou. Coq Rouge-serien hjälper ju till...
3. Vilken typ av film har du mest av i din DVD/videosamling?
Hm, jag tror faktiskt att Drama vinner knappt över Komedier. Nä, Shakespeare finns det inte flest av, tror faktiskt att barnfilm skulle lyckas slå honom. (Dr Snuggles, Fragglarna + Disney ställer till problem, för de är ju så många.)
4. Vilken typ av foton har du mest av i ditt fotoalbum?
Spontant känns det som att det borde finnas flest resemotiv, å andra sidan undrar jag om inte mitt fanatiska plåtande i hockeyhallarna för några år sedan har gett sportbilder ett ointagligt försprång...
5. Vilken sorts publikation finns det mest av i din pappersinsamling?
DN, helt klart. Trota byte av format.

Ah, missar bussen snart!

No comments: